Rólunk

MIÉRT NÁLUNK VÁSÁROLJON?

- mert bútoraink alapos gondossággal készített, tartós, esztétikus, és garantáltan a legszebb, legjobb minőségűek,

- mert mi a Rattan Kuckó-ban, azért dolgozunk, hogy egyre olcsóbban és gyorsabban jusson hozzá minőségi rattan és banánlevél bútorokhoz, mi nem emeltünk árakat tavaly óta, sőt csökkentettük,

- mert üzletünkben egytől egyig igényes kézi munkával készült bútorok kaphatóak,

- mert rugalmas ügyintézéssel szolgáljuk ki, és könnyen, kényelmesen otthonról is megrendelheti/megvásárolhatja a kiválasztott bútort!
 

 

Miért ilyen olcsó?

- mert mi nem terheljük át a drága bérleti díjat és sok egyéb költséget, Ön tényleg csak a bútor árát fizeti meg!

 

Rólunk

Cégünk 19 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi indonéz rattan bútorok forgalmazása terén. Termékkínálatunkat* bővítettük a manapság divatos banánlevél szövésű garnitúrákkal, kiegészítőkkel is.

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk kizárólag webáruházként működik, a termékek nincsenek kiállítva a vevőszolgálaton. Helyszíni vásárlás nem lehetséges, csak az előzetesen megrendelt termékeket tudja átvenni személyesen, előre egyeztetett időpontban.

Érdeklődjön itt: +36 30 871 0512, vagy info@rattankucko.hu

 

 

Rattan

(CALAMUS ROTANG)
Kúszó pálmafajta, amely az Egyenlítő mentén őshonos. Belső szerkezete szivacsos, (rattan: 600-800 rost/cm2, fenyő:400-500 rost/cm2) nagyon erős, nehezen törik, de gőzöléses eljárással jól hajlítható, formálható. Nagyobb bútoroknál ( pl.: komódok, asztalok, stb...) gyalult trópusi fenyő ( araucaria imbricate ) vázra erősítik a rattan szövetet. A minősített termékek vegykezelt, pácolt, lakkozott állapotban érkeznek az országba Indonéziából.

 

 

Banánlevél

(MUSA ORNATA) 

Trópusi örökzöld pálmaszerű növény. A leveleket frissen levágott állapotban kézzel sodorják sűrű banán szövetté, majd a végleges trópusi fenyő bútor ( araucaria imbricate )  vázra feszítve szárítják. Vegykezelt, lakkozott állapotban érkeznek az országba Indonéziából.